Miruna Stoiu - Centrul de Evaluare si Analize Educationale

Cel mai frumos cadou de ziua mea, o donație pentru educație de calitate!

210 RON Donatii stranse
16.8% Complete
1,250 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

Pe 27 octombrie este ziua mea și anul aceata m-am gândit să îmi donez cadourile pentru o cauză ce merită toata atenția noastră.

E știu deja că sistemul de învațământ românesc a ajuns într-un colaps. 

40% dintre copiii din Romania sunt analfabeți funcțional, conform testarilor PISA, iar ministerul se implică prea puțin să schimbe lucruri esențiale. 

 

Exista o organizație care ajută profesorii să predea la clasă, altfel, mai aproape de elevi cu tehnici pe care alte state civilizate le-au adoptat de mult.

Centrul de Evaluare si Analize Educationale (CEAE) este o asociatie care a reformat felul în care se predau știintele în școlile de stat din Romania, formand 60% din profesorii de fizică prin programul #FizicaAltfel reușind în 2017 să ajute la schimbarea programei. Acum la fizică se învața prin investigatie, metoda recunoscuta la nivel international, iar copiii sunt fericiti că înțeleg frumusețea fizicii și implicațiile ei. Ei simt ca școala are sens, prind incredere și vor aceeași abordare la toate materiile. 

De ziua mea îmi doresc să pot ajuta 100 de elevi să înțeleagă chimia prin programul #ChimiaAltfel. Practic dacă targetul se va strânge 2 profesori vor deveni mai buni și vor fi sprijiniți 6 luni de la cursul de formare. Vor preda in primul an la minim 100 de elevi urmand ca in 2-3 ani numarul acestora să ajunga la 300-400. 

Hai să le oferim copiilor o șansă la educație de calitate. 

Pentru a ajunge la un copil cu metodele de predare, CEAE are nevoie de o donație de 12,5 lei.

Tu câți poți ajuta?

Vă mulțumesc pentru cadourile în donații,

Miruna

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de Evaluare si Analize Educationale

CULTIVĂM CERCETAREA, INVESTIGAȚIA ȘI EXPERIMENTUL în sistemul de educație, îndrumându-i pe profesorii de științe din școli și licee să-și schimbe modul de a lucra cu elevii la clasă, folosind metode din sisteme de educație unde s-au făcut progrese considerabile.

Chimia Altfel

Susține proiectul „Chimia altfel” și ajută mai mulți elevi români să descopere frumusețea științei!

Mulți dintre elevii români se simt descurajați când trebuie să învețe chimia, iar acest lucru se întâmplă adesea din cauza modului abstract și discursiv de predare.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Mamuț!
25 Oct 2019

Anonymous

30 RON
La multi ani minunati, Miruna!!
24 Oct 2019

Anonymous

30 RON
24 Oct 2019